Nytt år på g

Dags för ett nytt år gott folk! Det ska firas med härlig middag hos mig i Linget och sen klassisk tillställning på Platå. Enligt statens årliga rapport så ska Flink, killen med puck och tissiga tassen tessan vara närvarande. Iaf hos mig.

Killen med pucken har fått det tunga ansvaret som köttmästare då han säger sig ha grym hemlig info ang tillagningen. Flink säger att han e kändiskock men vad det exakt innebär vet ingen ännu. Tissiga tassen tessans ansvarsområden har vi inte klubbat än. Vi får se vad hon har för egenskaper under mönstringen. Allt detta under slappt överseende av kökschefen Thompano.

Skumpan e kall. Nu kör vi!

Juldagspartaj

Igår det det en juldag och det innebär fest. Satt ett slappt grabbgäng hos ludde lump och värmde upp innan fartyget styrdes mot platå som vanligt. Va en rätt avslappnad stämning där och inte alls så packat och hetsigt som man hade anat. Skönt.

Annars så hängde killen me puck på tarkanflanken, gosedjuret va i en härligt rolig form och drog massa kalla skämt, marko di mariano yrade som vanligt, flinken kom inte in, braxen va inte ens nära och ja... nae vet ifan.

Dela en slapp taxi med ett fult linghemsgang där killen me pucken debaterade segregration med chaffissen innan stenen skulle sleepas rejält. Killen med puck fick känna på soffan.


God Jul och härlig Rysk Midsommar på er!

Hallå där i julestugan! Nu är det dags för jul igen tydligen och vad får en att komma i den ultimata stämningen om inte en klassisk juldikt? Här kommer den:

Julen är här
Peppe e kär

Vad ska Beckenbauer säga
När han hennes namn på gatan spreja

Blir det dom
Eller väljer hon Thom

 Det får vi snart veta
för i juletid är alla heta

Hur ska det sluta, hur ska det gå
kommer det bli dom två?

I lördags va det även en härlig julfest som Amandan och Matildan skakat ihop. Jag, Danneman, Svampen och Jones körde en härlig show:


God Jul och härlig Rysk Midsommar på er!


Yeah! Nu ska julafton köras igenom här. Tyvärr utan en magisk ingridiens då Gonchar den gamle ryssen ska fira sin ryska midsommar i Mjölby i år. Skandal.

GOD JUL!




Min guldtopp


Skåda och njut:

Min guldtopp

Min guldiga gulddröm jag införskaffade igår! Guld!

Härliga riff-fester det kommer bli nu asså!

Fina fossingar där me....

Klassisk mark

Yes nu e man tillbaka i gamla linkan igen. Gött. Vart massa jox att stå i de senaste dagarna så har inte hunnit med något berättande här. Förlåt Santi. Skickar julbocken med en gåva. Över Ryssland.

Mmm i torsdags gled fadern ner till Köpet. Hans uppgift var att frakta mig och mina prylar och även måla mitt rum. Mitt rum som iofs glänste iom jag inte rört varken väggar eller tak. Hyresvärden vägrade ge sig och krävde målning ändå. Så fadern fick förvandla sig till målaren medans jag pallra mig iväg för att skriva tenta. Tungt eftersom jag såklart hade sällskap av familjen Febersson. Skrev ihop lite tjafs och begav mig hem till lyan där målaren fixat biffen. Fint. Så begav mot sverige i en jävla fart. Och fy faaaan va skönt att komma till sverige. Svenska, vilket underbart språk! Så vackert! Och så förstår man vad som sägs!

Lördag kväll va det slapp comeback hos peppe. Våra vänner från Åbro va där och höjde stämningen. Vi hann även med en härlig bowling innan det blev Platå. Hände väll inte allt för mycket nytt där men det va skönt och känna på klassiska marker och slappa kändisar. Surt bara att Peppe fick revanch på bowlingen. Jäkla schwein.

Annars har det blivit en del jam inför giget på lördag. Beställde även en underbar gura idag! Yeah!


Nae fan orkar inte skriva mer tjaffs nu. Hej.



Horeri

Fan nu e det dags gör horeri på hög nivå igen. Äckligt virus har attakerat min hals. FAN! Känner jag mig själv rätt så kommer grabbarna jävlas maximalt i halsen idag för att sakta men säkert röra sig mot näsans regioner. Där kommer dom mucka gräl i ca 4 dagar framöver....

Idag e det dags att packa ihop grejerna i mitt lilla rum. Målaren kommer dessutom ner ikväll. Så imorn blir det tenta och sen färd mot Linkan. Coolt asså. Coolt.

Santana yrkar på mången Jönk-färd i vår. Direkt började jönköpingspolisen träna avspärrningsteknik.

Gamla vänner

Appropå ingenting så kom jag helt plötsligt att tänka några gamla vänner jag inte sett till på ett bra jäkla tag asså. Den kokande salamandern Göran, Kostymen och den wokade gekkon Isabel. Undra va dom gör? Tror inte ens jag såg till kostymen när jag va i Linkan sist. Hmmm lurigt. Kan ju iofs tänka mig att relationen mellan Göran och Isabel fortfarande e lite frostig sen Göran vänsterprasslade med Kostymen. Sicket triangeldrama gott folk! Va så mycket spänning och intriger att det blev en cd av det hela!


Vilka tider! Vilka minnen!

Hahahaa blev influerad av gamla maria att besöka skunk idag och det e ju så jävla coolt asså! Hela stället har liksom bara frusit och ser exakt lika dant ut som på den gamla goda tiden.

Härlig inledningsfras från min sida:

Das ist meine great skunksida. Und das person som skrivit dessa rader ist Thom Ståhl å är 16 år gammal. Ich bor i underbara Linghem utanför Linköping. Om ni undrar något mer så kan ni lira över ett mess till mig!

Schysst tysk stämning där!

Sen fanns det roliga konversationer om vem som strulat me vem o annat skoj. Fulast e nog de störda grupperna som bringar klassiska minnen.

Va sägs som:
Jag såg rödtuppen!
Flink har ett träd
The Steel religion
VI som diggar Flink
Linghems skvaller
VI Som diggar Thom
Flink 182
LSK P-16
Asets Fans
Korvas
Gistad offerhåla
Stöd Scan, ät vegan!

Hahahahahahahahahadhasdhahahahahahaha

Har för mig det ska finnas ett till gäng grupper om Flink som typ, Finkstones, Flinkenstein, Flinkbuss 82 eller va fan det va....

Ska forska mer o se vad man kan gräva fram för klassiker!

Sista helgen i Köbenhavn

Mm så va sista helgen i detta danska kapitel avslutad. Vad hände? Vem åt vem? Vart stod dom? Och framför allt, vart har Alina köpt sin rävpäls?!

Svaret på sista frågan ska enligt mig själv finnas nån stanns i min hjärna men det verkar va åtkomst nekad när jag ska in där. Vet iaf att jag frågade henne och den inte va så dyr som jag trodde... hmm. Ska bege mig ut i skogen och kanske finna mig en egen magisk räv som jag kan glida me.

I fredags steg jag upp i ottan för att skriva en äcklig tenta. Gick väll ok hoppas jag. Så nu är det bara en rackare kvar. Gött. Project Management. Ännu en kurs där några forskarstollar gått lös helt i onödan för att göra allt mer avancerat än vad det är. Efter fredagstentan slingra jag mig hem och kände på ett gäng avsnitt 24 innan Sergei ringde och hotade mig med farlig fest. Van Dijken töntade upp sig rejält och stannade hemma så jag fick försvara den svenska fanan själv mot ett saftigt gäng ryssar.

Som förra gången va det drinkar blandat med härligt pingisspel som gällde. De ryska lirarna tycker att jag e hur grym på pingis som helst av någon rolig anledning. haha fult som fan. Jävla tur att det aldrig dykt upp nån som kan spela på riktigt.....

Javisst. I lördags drog jag och Van Dijk, eller Van Cow som han sen fick heta, på Beautiful People fest på Luux. Förväntningarna va höga som fan. Lite för höga visade det sig men ändå bra för att va Köpenhamn. Så det va coolt. Natten avslutades som vanligt med käk på SevenEleven och vrål på skåningen i kassan. Också som vanligt.

Blev även erbjuden Cocain på hemvägen. Fult. Undrar va det va som gjorde att vi såg ut som potentiella köpare.....?

Den bengaliska tigern Evert

Den bengaliska tigern Evert hade precis lämnat djungeln när det plötsligt small till bakom örat.
- Va falingen va det!? Röt Evert förstört.
- Det är bara jag! hördes en röst bakom honom. Evert vände sej om och upptäckte att en liten elefant stod med en bössa i högsta hugg.

- Försöker du skjuta mej? frågade Evert den lilla elefanten. Elefanten svarade att han visst inte skulle skjuta honom. Inte ännu i alla fall, men han kunde inte lova nåt.
- Men va falingen vill du då? frågade Evert. 
Den lilla elefanten svarade:
- Jag är bara ute å samlar kottar!
- Kottar? Är du helt vrickad gormade Evert!
- Nej inte alls! Tyckte den lilla elefanten samtidigt som han avlossade ännu ett skott med sin bössa.

Evert var nu ilsken och slet tag i en omelett som låg på marken och kastade den på den lilla elefanten.
- Vart falingen ska du hitta kottar här i djungeln!? Röt Evert åt den lilla elefanten. Den lilla elefanten blev fundersam och frågade försiktigt:
- Finns det inga kottar här?
- Har du sett några? Skrek Evert på ren bengaliska!
- Jag tror inte det. Svarade den lilla elefanten.
- Och va falingen har du bössan till?
- Men hyenan hermes sa till mig att kottar va små runda djur som skuttade omkring här och att en bössa var högts nödvändig för att lyckas fånga några fina exemplar. Svarade den lilla elefanten.

Den bengaliska tigern Evert bröt sönder bössan, funderade ett ögonblick och sade sen till den lilla elefanten:
- Kom med mig, så ska jag visa dej ett par riktiga kottar!


Kägglor i mina snören

Faaaaaaaaaaaan så jääääääävla tråkigt!

2 av 4 tentor avklarade. dom 2 pissiga o mest flummiga kvar. Fan. Orkar inte me nån mer jävla stolle till forskare som kastat bort sitt jävla liv på att göra totalt värdelösa teorier om sunt jävla förnuft. Som jag sen ska kasta bort mitt liv på att lära mig. fy fan vilket jävla slöseri. FAn kunde inte idioterna forskat på nåt väsentligt som räddar liv!?!?!?!!?  O va fan måste vi lära vad ett mongo sa för 40 år sen som fan inte ens fungerar i verkligheten i dag?!?!?!?!?!?!?!!? GAAAAH!!!


Pickan lockar mig hela tiden. Nu ligger han under kudden och fnittrar som ett gosigt barn. Jag ska stå emot. Om det e nån pickan ska träffa så e det snubbarna som skrev Strategic Human Resources Management.....

Nu ska jag fan dra ut o löpa för att rensa lite.


Skicka dom över Ryssland

På julafton ska man enligt den gamla polska traditionen äta 15 rätter av karp. Fiskarna ska köpas levande och ska också vara så in på julafton precis innan de tillagas för att hållas fräscha. Badkaret är ett bra ställe att förvara dom på.

Innan du slänger fram dina magnifika karprätter på julbordet får du inte glömma att lägga ett lass me halm under duken. Ingen vet varför men det e tradition så bara gör det.

Har du tur så kommer sen Stjärnmannen (tomten) med hatt och skägg och ger dig en saftig present. Har du otur så kommer dina klappar troligtvis om några veckor då dom antagligen e skickade över Ryssland.


Segon och Smygrockarns kontaktannons

Seeeg jävla söndag. Inte ett piss o göra. Man kan ju plugga iofs men det e så brutalt tråkigt. Men om dagen fortsätter såhär kanske plugg verkar kul som fan till slut.....

Slö utekväll igår...

Så istället får jag vända mig till arkivet av störda texter från förr. Ännu en gång e det Smygrockarn som står i centrum. Häromdagen handlade det om hans kepa Gamla-nya, idag är det hans härliga kontaktannons som vi får njuta av!


Hej!
 
jag heter Smygis och bor i Linghem. På tisdagar gillar
jag att hoppa hage, cykla, klättra stege, hångla upp lite teens och
lätta ankar me Läder.

Pappa tycker jag är en jättetrevlig karl som vet när jag är sugen på godis.
Då brukar han glida ner till affan och köpa bilar till mej. En annan bil jag
tycker om är min Corolla som min idol Thom suttit i.

För övrigt så är jag inte så dum och slynig som de flesta tror utan en helt
vanlig och mysig grabb som älskar det fina med livet. Ett litet motto
som jag har är att inte sitta för länge och titta på stolen för då får jag ont i mina skinkor.