One-man-show

Kör en härlig one-man-show-fredag me skumpa o guran. Har tänkt o knåda ihop nån slapp låt. Blir spännande o se hur det går.

Just nu pumpar jag iofs Kent - Berlin på ganska grov volym. Bra låt asså.


Dagens klassiker

I brist på annat så bjuds här på en gammal kär klassiker från svunna tider. Läs och njut av denna dramatiska historia om Gamla-nya-äckligt-tvättade-avklippta:

Det var en gång en Smygrockare som efter att spanat in sin favorit keps på H&M i månader lyckats spara ihop de 50 kr kepsen kostade. Nöjd o lycklig med sitt köp spatserade han snyggt in i gallerian på ljunkan. Därinne möttes han av härliga blickar från flickorna. En underbar känsla spreds sig inom honom men den känslan skulle snart fara åt helvete, för där kom Thom... Slut!

Näevars, jag bara skoja. Det första han sa när han kom var: "Faan Smygis har du köpt en gammal ny keps?"
Den underbara känsla som Smygrockaren hade haft försvann och så också flickorna. Denna missär fortsatte i ett par månader för att sedan stegras betydligt.

Efter en hyfsad hård utekväll kom Smygrockarn hem och lade sig för att sova, men vad som sedan hände är ännu vädligt oklart. Allt vi vet är att urinering förekommit på den plats där hans kära keps befunnit sig, vilket var i Thoms älsklingsfåtölj. Enligt vittesmål av Smygrockaren själv kommer han bara ihåg känslan av att han måste pissa sönder nåt... Slut!

Näevars, fåtöljen slängdes till Thoms stora förtret och kepsen tvättades varsamt (också till Thoms stora förtret). Kepsen blänkte nu lika lite som aldrig förr. Kepsen rördes aldrig mer förutom när en modifiering utfördes och en viss skärm avklipptes.

Vart kepsen nu befinner sig vet ingen men enligt gamla sägner ska man kunna hitta den vid ljusets födelse...

Om flickorna någonsin kom tillbaka vet vi heller inte...


Tisdagar borde bli en annan dag......

Den här så kallade bloggen e ju rätt så död så här i början av veckan och det beror ju på en ganska simpel sak. ja staffan, du gissade rätt. Det händer helt enkelt inte ett jävla skit.

Idag satt jag i bibblan och läste en grovt tråkigt bok vid namn Strategic Human Resources. Jag åt även en macka. Kul som snus. Inte en jävel vill veta det. Men nog fan vet du det nu ändå.... moahaahahahaa! där fick jag dig.

Nae  va fan. om man skulle ta o käka nåt kanske. Det står ju en varm ugn och väntar i köket. Undrar vad han e sugen på? En stek? Då får han vänta för det blir lax.

iwjfoisdöjfisuhfodfsf


potatis heter för övrigt kartofler o danmark. Kartoffler. Roligt namn! Som nån magisk mix av kartong och tofflor. hahahahahahahahahahaaaa (skrattar hela vägen till köket)

Skön

Skön

Min ryska kompanjon Sergei i en numer klassisk förfestar-dress.

Klassisk rysk stämning

Igår va det dags för mig och Van Dijken att känna på den efterlängtade ryska stämningen. Min käre ryska vän Sergei (såklart) har försökt bjuda in oss ett antal gånger men nån fot har alltid stått i vägen för det tidigare.

Självklart ägde partajet rum i samma kvarter som Christiania och då förstår du ju själv lite vilka element som spelar in i stämningen. Det första vi fick när vi kom va en slapp vodka drink (såklart) och vi hälsades varmt välkomna av Ivan (såklart) och Alina i rävpäls (såklart).

Tung jävla klassicitet. Hur pass tung och tät den va kan jag inte säga exakt eftersom det inte har enats om en officiell skala av klassiciteten ännu. Får återkomma till det runt jul skulle jag tippa på.

Dessutom så fanns det ett klassiskt pingisbord där!! underbart! Sergei kata upp sig och sprang och hämtade sitt personliga mästerracket för att spöa upp mig. Det kombinerat med att han gled i en grön härlig träningsdress och boots gjorde att han nästan verkar bra. 3 min senare och 11-3 till mig visade att så inte va fallet.

ajja sen drog vi till den nästan alltid lika kassa clubben emma.

Ska ladda upp nån fin bild sen också när jkag orkar....

Tentamen och de fyra systrarna. Kommer kräkmannen?

Första tentan i den evigt återkommande härvperioden e avklarad. Roligast va när datorn för snubben bredvid balla ur och stängde ner word utan att han hade sparat. härlig ångest och tårar i blicken där. komik tyckte jag och spara mitt 5 gånger extra.

snacka me van dijk nyss på tellen. han berättar då den mest hjärtskärande berättelsen på åratal. han har fått kräksjukan. jag va hos honom i söndags. FÖRSTÅR DU VAD DET HÄR INNEBÄR!?!?!?!?!?!!

det betyder att om jag känner den minsta skumhet i magen åker pickan fram o får göra sitt på jobb. innan kräkmannen gör det på ett 1000 gånger värre sätt.

ångest.


Nada Oslo compadre

Mae det blev ingen oslo turne denna vår för en gammal Thompano. Det visar sig att jag kan graduera istället. O vem fan vill itne det??

exakt. Så får stövla runt i jönk några månader istället.

hoppas staden har genomgått en total jävla makeover sen i våras. Tunga tvivel om det. Men får  väll hoppas in i det sista.

adios


Lyxbitterheten

Fan va allt e piss.

Fast det e det ju inte.

Va fan har man o klaga på igentligen?

En jävla massa tydligen. Ser du inte att jag e uttråkad!?

Horeri!


Mmm lyxbitterheten gnager sig fast och evolverar...