Dagens klassiker

I brist på annat så bjuds här på en gammal kär klassiker från svunna tider. Läs och njut av denna dramatiska historia om Gamla-nya-äckligt-tvättade-avklippta:

Det var en gång en Smygrockare som efter att spanat in sin favorit keps på H&M i månader lyckats spara ihop de 50 kr kepsen kostade. Nöjd o lycklig med sitt köp spatserade han snyggt in i gallerian på ljunkan. Därinne möttes han av härliga blickar från flickorna. En underbar känsla spreds sig inom honom men den känslan skulle snart fara åt helvete, för där kom Thom... Slut!

Näevars, jag bara skoja. Det första han sa när han kom var: "Faan Smygis har du köpt en gammal ny keps?"
Den underbara känsla som Smygrockaren hade haft försvann och så också flickorna. Denna missär fortsatte i ett par månader för att sedan stegras betydligt.

Efter en hyfsad hård utekväll kom Smygrockarn hem och lade sig för att sova, men vad som sedan hände är ännu vädligt oklart. Allt vi vet är att urinering förekommit på den plats där hans kära keps befunnit sig, vilket var i Thoms älsklingsfåtölj. Enligt vittesmål av Smygrockaren själv kommer han bara ihåg känslan av att han måste pissa sönder nåt... Slut!

Näevars, fåtöljen slängdes till Thoms stora förtret och kepsen tvättades varsamt (också till Thoms stora förtret). Kepsen blänkte nu lika lite som aldrig förr. Kepsen rördes aldrig mer förutom när en modifiering utfördes och en viss skärm avklipptes.

Vart kepsen nu befinner sig vet ingen men enligt gamla sägner ska man kunna hitta den vid ljusets födelse...

Om flickorna någonsin kom tillbaka vet vi heller inte...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback