Helg

I fredags va det ju som de flesta känner till Midsommar. Men någon sommar va det fan inte. Ösregn hela jävla dagen och jobb till 21.00. yeah. Min käre kollega Touray (kall afrikan) körde ner mig till stan och jag förvandlade mig själv till den fantastiske action-man och lyckades va på midsommarfesten strax efter 22. Coolt ropade alla i kör.

Där mötte magister Flink upp med skumpa som dracks upp fort under härliga politiska disskutioner med en tjej från Peru. Hon skulle göra revolution sa hon. Go for it sa jag. Hamna sen på nån skum överpackad fest med klassiskt folkunga folk. Vi firade den klassiska stämningen med att dricka livsfarliga drinkar som snart slog till. Så pass att jag körde en härlig one-man-show turne på hemvägen. Turnen inkluderade en snabb visit på en slapp kyrkogård, ett smutsigt erbjudande från nån hoe och en äcklig bög som klappa till mig på röven och sen försökte hångla upp mig.

Tillslut kom jag hem och det blev snabbt lördag. Gled sen på stadens gator me Flinkanen och Tess och inhandlade ett par schyssta jeans. Kvällen ägnades åt gitarrlir och vodka och sen även ett besök på Tiger TIger. k Jag och Flinkenstein körde lite slappa moves, lekte bröder och lekte med systrar, åt korv och gick hem.

Så där ja Brulle bock, där har du det!


Kalla mig Eskil!

Mm lätt asså! Nu mer går jag under namnet Eskil Frodesås. I några veckor iaf. Varför säger jag sen. Eller nu. ok. Jag är alltså norrman för tillfället och det e ju lite småkul i sommartider som dessa. Befinner mig allstå i Oslo och här ska jag mysa runt i typ 6 veckor. Om dagarna ska jag bedriva min tid på Schenker och leka lagerman.

För dig som är påläst så inser du att det e samma ställe som Flink jobbar på. Än så länge har jag inte sett till Flinken in action där eftersom han slutar när jag vaknar och börjar när jag slutar. Det cirkulerar dock vissa myter som säger att Flinken tar kurvorna på lagret så fort med sin truck att frillan ibland hänger kvar i luften som en magisk ande. Så om man känner att det kittlar till i nacken så e det Flinkens frilla som luras lite, sägs det. Vet ifan om det stämmer eller om det e nån skum placebo effekt som jag känner av.....

Mae nu ska jag bege mig ut och spana efter ett schysst gym i kvarteret.

Hade!

Skäggfest på Platens

Skäggfest på Platens

Igår satt vi ett löst gäng hos den brutale och kände på vin och andra farliga drycker. Följande stjärnor rapporterades va närvarande: The guy with the puck, Mandy, Flinkenstein, Micken, Peppsi, Brutus så klart och sen även Warneck på ett hörn.

Efter slappa analyser av vår omvärld så begav vi oss in mot Linkans centrum där fler än 3 studenter härjade omkring fritt. Skandal tyckte Randy och ville spärra in dom. Det fick han tyvärr inte så vi myste ner till Platens och körde skäggdans istället (se bilden). Flinken lurade i Brulle några farliga som förvandlades till fnittrig gosgrabb.

Så gick det till.

Så va det dags igen..!

Brev  och hot-mail har mottagits och folk har kampat utanför min dörr i protest.... Och nu tillslut så faller jag för trycket. Bloggen is back on track again.

Va ju fan i mig snart ett år sen det knådades här sist. jaja coolt.

Idag ska Läderlappen guida mig i t-shirts och badshorts-djungeln. Blir spännande som förr.  Ska satsa på ett par grovt tajta shorts med hudfärg har jag bestämt. Finns det inga sånna kör jag utan. Har Santi bestämt.

Flinken anländer runt 14 och då är ju alla klassiker typ här igen. Coolt som fan.

Hörs senare Peppe!