Den som flyttade hit va Santi

Igår kom det en spännande figur vandrande på Linkans gator och torg. Santi heter han. Efter några pissiga månader med sol och värme har han nu åter kommit hem till den underbara svenska guldvintern. Det firade han med en kaffe på Steves tillsammans med två luringar. (Peppe va på lektion med Weinis och Öqvist)

Ej mätbara tankar flödade i följande positioner:

1: Bakåt. Santi vill tillbaka till det härliga stadiet.... fördriver tiden med hypnotiskt gitarrspel........

2: Vart fan ligger Sofiero?!? Peppe svarar: antingen norrut eller i Helsingborg! Vilket betyder..... det ?kan? ligga i Sverige eller Spanien.... Skickar Smygis på utredande uppdrag.

3: Framåt. Santi vill till det härliga stadiet.... fördriver tiden med välskriven skönlitteratur och vänsterprassel med fransk hemmafru. Skickar Tolkien för att hälsa!

4: Snett uppåt. Där Santi med gamla ordstäv söker svar på passande namnbyte..... Frankie eller Santana..... eller kanske... Silfverstolpe! Johnny! Satsa! Men det slutar väll med Frankie Santana till slut muttrar han försynt.......

5: Låååångt fram. Santi tänker sig själv som greve av Vattnadal.... där han med hästsvans domderar utan att göra sig för tät..... tankar drunknar......... slutet nära

Kommentarer
Postat av: Maria

Är du eller vet du någon annan som är bra på att teckna och måla?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback